Streckkod.png

Streckkodsoriginal

Att märka produkter med streckkoder är för många företag en självklarhet, däremot är det inte lika självklart hur den märkningen ska gå till. När en streckkod tex ska tryckas direkt på en produktsförpackning behövs det grafiska streckkodsoriginal. Vi skapar streckkodsoriginal i eps, pdf eller jpg efter ert önskemål. Läs mer på streckkod.se

Etikettutskrift_2.png
Etikettutskrift_3_scaled_FULL.png

Printshop & Etikettservice

Vi utför utskriftsjobb på etiketter i olika format och material och i olika volymer. Streckkodsetiketter, produktetiketter med olika innehåll mm.  Vi trycker snabbt små till medelstora volymer av etiketter. 

bartender-2016-onscreen.jpg

Etikettdesign

Vi erbjuder tjänsten att utforma etikettlayouter och bygger struktur för utskrift med programvaran BarTender. Vi har många års erfarenhet av BarTender och tar fram layouter som en del av ett komplett utskriftssystem eller som en separat tjänst.

Zeb-ZT610_333_0.png

Teknisk service och installation

Streckkod System lägger stor vikt vid att bistå våra kunder i att hålla hög driftsäkerhet och kvalitet i de lösningar vi levererar. Vi erbjuder teknisk service på plats eller som inskicksservice beroende på produkt och lösning. Vi konfigurerar produkter före leverans och utför installationer av lösningar. 

adult-advice-boss-70292_5.jpg

Finansiering

Vi erbjuder finansiella tjänster som leasing och hyra av utrustning. Lösningen eller produkten paketeras och debiteras  med en månads- eller kvartalsavgift.  Läs mer på streckkod.se

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar