adult-advice-boss-70292_6.jpg

Lösningar för datafångst

Vi levererar programvaror och tjänster för datafångst, spårning och effektivare flöden med produkter som streckkodsläsare, RFID, handdatorer, etikettskrivare, truckdatorer och plattor mm. Etiketter för märkning med eller utan streckkoder är en mycket viktig del av vår verksamhet.

black-and-white-businessman-company-140945_2.jpg

Industriell automatisk märkning

Märkning med etiketter eller märkning direkt på förpackningar är en viktig del i produktions- och leveransflödet. Vi har olika lösningar för att effektivisera dessa flöden med etikettapplikatorer, bläckstråleskrivare mm.

Automatisk märkning_900.jpg
coaching-coders-coding-7374_4.jpg

Brett nätverk av leverantörer

Streckkod System har nära samarbete med de största leverantörerna inom respektive produktsegment för at säkerställa att rätt produkt levereras för varje lösning med kvalitet och driftsäkerhet som motsvarar kunderna behov.

Automatisk märkning 1_0.png
Eurprofil.png

Europrofil

Vårt samarbete med Streckkod System AB går många år tillbaka och de är en viktig leverantör till Europrofil av etikettskrivare, applikatorer, etiketter mm. Lösningarna Streckkod System levererar är viktiga delar för vår daglilga produktion och leverans. Med samarbetet, som även inkluderar teknisk service och support, upprätthåller vi driftsäkra lösningar för märkning och har ett bra stöd vid utbyggnad  eller förändringar av dessa lösningar.
 

Ronnie Speychal, Produktionschef
Europrofil AB

Våra leverantörer

Streckkod System har förutom nära samarbete med de företag vars loga visas nedan ett flertal andra leverantörer för att säkerställa kvalitet i vårt erbjudande. Etikettmaterial tar vi såväl från Avery/Fasson som Raflatec och även andra vid behov.  Etikettskrivare plockas även in från Godex, Sato och TSC.

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar