Etikettkopiering

Med denna lösning kan befintliga etiketter smidigt kopieras alternativt återskapas med uppdaterad- eller tilläggsinformation.

Fristående etikettskrivare

Vid utskrift av en eller enstaka layouter och där det är ingen eller liten mängd variabla data kan en lösning med fristående skrivare vara önskvärt.

Utskriftssystem Komplett

Med programvara och skrivare kan ett etikettsystem sättas upp snabbt och smidigt och vid behov även kopplas mot olika databaser. 

Läkemedel och medicinsk utrustning

I linje med de direktiv som ligger hur produkter och receptbelagt medicin inom sjukvården ska märkas erbjuder vi lösningar för att säkerställa korrekt märkning med lättanvända produkter och mjukvaror. 

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar
ikon-etiketter_4.png

Etiketter

Ta del av vårt breda sortiment av etiketter eller kontakta oss för specifika önskemål för såväl otryckta som tryckta etiketter.

Etikettutskrift_scaled_FULL.png

Printjobb

Vi trycker snabbt små till medelstora volymer av etiketter på olika format och material.  Streckkods- och produktetiketter med olika innehåll mm.  

adult-advice-boss-70292_6_2.jpg

Finansiering

Är ni intresserade av att hyra eller leasa produkter tveka inte att kontakta oss för offert. På streckkod.se presenterar vi några exempel.