Automatisk märkning 1_scaled_FULL.png

Automatisk märkning

Vi erbjuder produkter för automatiserad produktmärkning. Med våra produkter designar vi lösningar för företags olika behov av märkning med etiketter eller med bläckstråleteknik. Etikettapplikatorer och bläckstråleskrivare.

apples-business-buy-95425_10_0.jpg

Väga och märka

Produkter som levereras och säljs vidare baserat på vikt behöver märkas med korrekt viktinformation. För det erbjuder vi olika lösningar för märkning, samt uppföljningssystem för vikt och antalskontroll.

ZT230 etikettskrivare.png

Märka- Utskriftssystem

Etikettskrivare i olika storlekar kan sättas upp i lösningar, allt ifrån fristående utskrift till integrerade skrivarlösningar. Rätt skrivare med rätt lösning är viktigt för ett smidigt och driftsäkert flöde i verksamheten och vi har ett brett utbud av produkt och lång erfarenhet för att ta fram lösningen för olika företags behov.

DC 1_4_scaled_FULL.png

Lager & Logistik

Möjlighet till säker och effektiv identifiering, märkning och spårning är viktigt inom alla lager & logistik verksamheter. I tillägg till våra utskriftslösningar erbjuder vi lösningar för att underlätta och säkerställa kvalitet i tillämpningar som inleverans, plock, utleverans mm. Allt i från lösningar för att indentifiera och spåra till lagersystem.

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar
handdator_2.png

Handdatorer

Handdatorer för professionell användning ökar effektivitet och kvalitet i arbetet och vi har ett brett utbud av produkter för att säkerställa bästa ergonomi och funktion baserat på tillämpning och miljö.

ikon-etiketter_5.png

Etiketter

Ta del av vårt breda sortiment av etiketter eller kontakta oss för specifika önskemål för såväl otryckta som tryckta etiketter.

ZT410_0.png

Etikettskrivare

Ta del av vårt breda sortiment av etikettskrivare. En populär produkt för en rad tillämpningar är Zebra ZT200 Serie.