Märka- förpackning & pall

Vi erbjuder utskriftssystem för utskrift av produkt- förpacknings- och palletiketter enligt GS1 standard. Standarden har funnits inom detaljhandeln i många år och används inom ett flertal branscher. Läs nedan om vår lösning för design och utskrift av etiketter för spårbarhet. 

Utskriftslösningar med våg

Streckkod System erbjuder system för märkning med vikt för såväl producenter som företag som förädlar/packar om olika typer av livsmedel. Vi har olika lösningar att erbjuda, allt ifrån en lösning där ett fåtal layouter ska användas och endast viktdata varierar, till system där det behövs koppling mot dator och kanske även ett system för att hantera olika nivåer av märkning och viktsummering.

Vikt och antalssummering

Vid utleverans efterfrågas smidiga lösningar för att öka leveranskontrollen tex vid paketering av en pall. Här erbjuder vi två olika versioner av mjukvara som registrerar antal respektive vikt enkelt och smidigt. En central del i den här lösningen är handdator med inbyggd streckkodsläsare väl anpassad för den aktuella användningen.

Etiketteringssystem Applikatorer

Streckkod System erbjuder olika märkmetoder för industriell/automatisk applicering av etiketter. Beroende på omständigheter som hastighet, storlek, format mm lämpar sig olika lösningar. Vi erbjuder enklare applikatorer för det mindre flödet, ett mellan segment, samt en lösning för de mer krävande tillämpningarna. Försäljning av dessa produkter sker mot offert och vi bistår med vår mångåriga kompetens för att hitta den bästa lösning utifrån era behov.

Märkning Retursystem

Inom livsmedelsproduktion och distribution sker märkning av såväl produkter som emballage. Inom livsmedelsindustrin omfattas det av plastlådor och plastpallar och för ett fungerande återanvändning av emballage finns det riktlinjer för märkning.

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar
Automatisk märkning 1_1_scaled_FULL.png

Automatisk märkning

Märkning kan göras effektivare och enklare med automatiskerade lösningar. Vi erbjuder olika modeller av applikatorer med bred användning för märkning av olika livsmedel mm.

ikon-etiketter_8.png

Etiketter

Ta del av vårt breda sortiment av etiketter och färgband alternativt kontakta oss för specifika önskemål.

DC_1100_0_scaled_FULL.png

Lager och Logistik

Vi erbjuder lösningar för lager och lgostik och har lösningar för lager och logistik kopplat till Livsmedel. Läs om våra lager och logistik lösningar.