Raptor Lager

Behöver du bättre koll på ditt lagersaldo, mer kontroll över händelser på ditt lager, eller behov av spårning och uppföljning av leveranser?

Raptor Lager är ett komplett system med lagerprogram, streckkodsläsare, handdator och utrustning för att skapa egna streckkoder. Programmet innehåller alla funktioner som behövs för att registrera och följa upp dina artiklars lagerrörelser och artikelpåverkande affärshändelser med hjälp av streckkod.

Kontroll av identiska koder

I många företags verksamhet, inte minst inom tillverkningsindustrin, finns det behov av kontroll i flödet, kontroll att produkter som matchas ihop på olika sätt är identiska/har identisk märkning. För det ändamålet har vi tagit fram en programvara som i grunden är väldigt enkel men där vi också lagt in en rad funktioner för att maximera enkelhet för användaren och säkerhet i lösningen.

Streckkod lager och leverans

På företagets lager finns det en rad tillämpningar där lösningar med streckkoder, 2D koder eller RFID underlättar och säkerställer hanteringen av produkter i verksamheten. Vi erbjuder en rad lösningar för detta i olika paketeringar. Nedan är ett exempel.

Inventering

Inventering kan göras smidigt, säkert och enkelt med en handdator. Med våra inventeringsprogramvaror erbjuds enkla lösningar med handdator och programvara för mindre lager, material- och sjukvårdsförråd mm.

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar
lagermärkning.jpg

Lagermärkning

Vi erbjuder tydlig och märkning på lagret med hyllkantshållare, hyllkantsetiketter och olika skyltar.

adult-advice-boss-70292_6_3.jpg

Tjänster

Vi erbjuder installations- och olika konsulttjänster kring de lösningar vi levererar. Etikettdesign och konfigurering  mm.

handdator_1.png

Handdatorer

Handdatorer för professionell användning ökar effektivitet och kvalitet i arbetet och vi har ett brett utbud av produkter för säkerställa bästa ergonomi och funktion baserat på tillämpning och miljö.