Transportetikett

Vi erbjuder olika utskriftspaket för märkning inför transport enligt standard för Svensk transportetikett. Kontakta oss gärna vid behov av andra format för internmärkning, pallmärkning mm.

Raptor ILog

ILog är ett system som ger enkel och smidig kontroll av internlogistik såväl som leveranser till kunder. Programmet håller kontroll på era in- och utleveranser med hjälp av registrering i en smidig handdator. Lösningen ger mindre administration och effektivare hantering.

Mobilt verksamhetsstöd

Affärssystem har i en del fall moduler för att stödja användning av handdatorer mm i verksamhet. Det stödet kan bygga på användningen av terminalemulering eller att ansluta sig via ett webbgränssnitt.
Ger affärssystemet det stöd och den användarvänlighet som efterfrågas kan det vara ett enkelt och smidigt sätt att få till mobila lösningar i flera delar av verksamheten

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar
ZT230 etikettskrivare_4.png

Etikettskrivare

Inom distribution sker märkning i olika delar av flödet och mängden information, material mm styr valet av etikettskrivare. Läs gärna mer om olika etikettskrivare på streckkod.se
ikon-etiketter_9.png

Etiketter & Färgband

Streckkod System erbjuder etiketter och färgband i olika material och format. Direkttermo- samt termotransferetiketter för mer beständigt tryck.
Distribution_3_scaled_FULL.png

Handdatorer

Handdatorer laddad med programvara som stödjer olika flödet bidrar till ökad effektvitet inom distribution. Valet av enhet beror på behov av läsavstånd, format mm.