apples-business-buy-95425_11.jpg

Livsmedel & Detaljhandel

Streckkod System erbjuder lösningar för märkning i produktion och vid leverans, lösningar som inkluderar tex vågdata, samt lösningar för spårbarhet mm. 

Tillverkning_scaled_FULL.jpeg

Tillverkning

Tillverkning ställer stora krav på spårbarhet och kontroller igenom flödet och vi erbjuder olika lösningar för att underlätta kontroller, spåra och märka inom tillverkning oavsett bransch.

ZD420 sjukvård_0_scaled_FULL.jpeg

Sjukvård

Märkning av provrör, blodpåsar mm har länge varit en viktig del av hälso- och sjukvården. Vi erbjuder produkter för att märka och fånga data i dessa flöden. I tillägg har behoven ökat i och med ny märkning för läkemedel och sjukvårdsutrustning där vi har flera lösningar att erbjuda.

D1007_7_287_1200_6_3.jpg

Distribution

Distribution av produkter såväl inom företag som mellan företag och till konsument växer starkt. Streckkod System erbjuder lösningar för att stödja effektiv hantering av varor i dessa flöden och ger ökad säkerhet och kontroll även på interna resurser.

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar
handdator_3.png

Handdatorer

Handdatorer för professionell användning ökar effektivitet och kvalitet i arbetet och vi har ett brett utbud av produkter för säkerställa bästa ergonomi och funktion baserat på tillämpning och miljö.

ikon-etiketter_6.png

Etiketter

Ta del av vårt breda sortiment av etiketter eller kontakta oss för specifika önskemål för såväl otryckta som tryckta etiketter.

ZT410_1.png

Etikettskrivare

Ta del av vårt breda sortiment av etikettskrivare. En populär produkt för en rad tillämpningar är Zebra ZT200 Serie.