Etiketteringssystem Applikatorer

Streckkod System erbjuder olika märkmetoder för industriell/automatisk applicering av etiketter. Beroende på omständigheter som hastighet, storlek, format mm lämpar sig olika lösningar. Vi erbjuder enklare applikatorer för det mindre flödet, ett mellan segment, samt en lösning för de mer krävande tillämpningarna. Försäljning av dessa produkter sker mot offert och vi bistår med vår mångåriga kompetens för att hitta den bästa lösning utifrån era behov.

Bläckstrålemärkning

Märkning av produkter, förpackningar mm med bläck är en teknik som ger tydlig automatisk märkning med bra precision. Tekniken våra bläckstråleskrivare använder är kontaktlösmärkning sk Continuous Inkjet (CIJ). Videon illustrerar bra hur märkningen går till. Märkning kan ske med stationär bläckstråleskrivare, alternativt med en mobil enhet.

adult-american-blond-1061580_2_scaled_LIGHTBOX.jpg
Vi hjälper dig
  • Hitta rätt lösning
  • Rådgivning
  • Snabba svar
PM43.png

Etikettskrivare

Vi erbjuder ett brett sortiment av etikettskrivare och för lite större volymer, eller mer automatiserade lösningar är det sk mellanklass eller industriskrivare som vi rekommenderar. 

adult-advice-boss-70292_6_1.jpg

Finansiering

Är ni intresserade av att hyra eller leasa produkter tveka inte att kontakta oss för offert . På streckkod.se presenterar vi några prisexempel.

D1007_7_287_1200_6_2.jpg

Installationstjänster

Vi erbjuder installations- och konsulttjänster kring de lösningar vi levererar, samt service och underhåll.